Rólunk

Cégük, az Adnex-sys Kft. a Galenos magánorvosi adminisztrációs, adatbázis-kezelő, leletező rendszert 10 éve fejleszti és üzemelteti felhő alapon.

Az eleve internetes környezetre való fejlesztés orvosok, adminisztrátorok, asszisztensek bevonásával jött létre, hogy a munkavégzés során minél gyorsabb és hatékonyabb legyen a betegek alap- és szakmaspecifikus adatainak felvétele, továbbá az elvégzett vizsgálatok során keletkezett média vagy bármilyen formátumú rekord rögzítése.

Az On-line használat előnye, hogy a páciens a vizsgálat lezárását követően azonnal hozzáfér a leletéhez. A felhasználó orvosnak nincs szüksége speciális hardwarre, nem kell telepítéssel és később frissítésekkel bajlódnia, bármilyen mobil eszközön az összes funkció elérhető, melyek a felhasználó beavatkozása nélkül a háttérben folyamatosan frissül és az aktuális törvényi elvárásoknak megfelel.

Legkésőbb 2020. június 1-től kötelező az EESZT-hez (Egészségügyi Szolgáltató Tér) való csatlakozás, illetve adatszolgáltatás. A legtöbb jelenleg elérhető software offline környezetre lettek programozva, így az internetes elvárásokhoz való fejlesztésük nehézkes, sokszor a laikus felhasználó elöl elhallgatott nehézség, ami csak a körülményes alkalmazásban és lassú adatmozgásban nyilvánul meg.

Az IT szakemberek nem orvosok. A mindennapi használat során kialakult rutin számára íródott a Galenos rendszerünk, mellőzi az eleve felesleges funkciókat.