Képességek

Törzsadatok

A törzsadatok közé tartoznak az orvosok és asszisztenseik adatai, a páciensek személyi adatai, és a gyógyszertörzs.

Vizsgálatok

A leletezés az orvosi adminisztráció jelentős részét teszi ki. A vizsgálati űrlapok egy univerzális sémán alapulnak, melyeket a felhasználó saját magának hozhat létre. Ezzel a módszerrel lehetővé válik, hogy bizonyos keretek között a felhasználó saját igényei szerint testre szabhatja a vizsgálati űrlapokat. Ezen kívül lehetőség van szakterület-specifikus, egyedi űrlapok igénylésére is. A lelethez csatolhatók képek is, mellyel még szemléletesebbé tehető egy lelet, illetve a vizsgálat során készült képek el is tárolódnak, így utólag is megtekinthetők.

Vények

A vények készítése szerves része az orvosi adminisztrációnak. A vizsgálat során felírt gyógyszerekről vény készíthető. A rendszer minősített, így az általa készített vényeket a gyógyszertárak elfogadják. Az elkészült vények információit a rendszer eltárolja, így a felírt gyógyszerek követhetők, és könnyedén készíthetők jelentések is.

Előjegyzési naptár

Az előjegyzési naptárnak két fő funkciója van. Meghatározható a rendelési idő, illetve időpont foglalására használható. Megfelelő jogosultságok birtokában akár a páciens is foglalhat időpontot.

Jelentések

Az eltárolt adatok alapján néhány kattintással elkészíthetők a jelentések, mellyel esetenként több órányi munka spórolható meg.