GYIK

 • Új páciens az első rendelésen való személyes megjelenéséig csak korlátozott funkciókhoz fér hozzá az itt történő regisztráció során. 
 •  Első megjelenéskor orvosa rögzíti a Galenosmed orvosi rendszerbe adatait, ezt követően Önnek is regisztrálnia kell magát a www.galenosmed.hu oldalon. Tekintse meg az alábbi videósegédletet:

 

 • Meglévő páciensek

  2018.10.28-től az on-line betegadminisztrációs rendszerünk egy új platformon rögzíti adataikat és segíti munkánkat.

  Amennyiben már rendelkezett hozzáféréssel az előző felületünkhöz, abban az esetben a megadott mail címével és a bejelentkezéshez használt jelszavával (a legtöbb esetben TAJ-szám, vagy ha módosította, akkor azzal a jelszóval) tud belépni. A GDPR jogszabályoknak megfelelve módosításokat hajtottunk végre rendszerünkben, ezért ha nem került rögzítésre e-mail cím, a rendszerbe nem tud belépni. Ebben az esetben vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@galenosmed.hu e-mail címen.

 • Elfelejtette jelszavát (regisztrált páciensünk), akkor a már megadott mail címével kérjen új jelszót jelen felület bal oldalán az “Elfelejtett jelszó” használatával. Minden esetben figyelje a megadott mail címére érkező útmutatásainkat. Megerősítés után beléphet az on-line felületére.

   

 • Időpontlemondás a rendszeren keresztül NEM lehetséges, kérjük telefonon értesítse kezelőorvosát!

Ha a fentebbi leírások alapján a belépése továbbra is sikertelen, kérjük írjon az info@galenosmed.hu-ra. (név, taj-szám,e-mail szükséges)